Nu invaderar vi Södertälje. Lördagsmatch 30/10 och vi kör en STORRESA.

Senaste uppdatering: 25/10 KL 21:00

Anmälda: 150 st. Minimiantal för resans genomförande är 30 st.

Sista anmälningsdag: Lördag 23/10 KL 23.59

Pris: 350 SEK per person för medlem och 400 SEK per person för ej medlem.

Betalning sker i Nbs bås eller i lokalen i samband med hemmamatchen den 29 Oktober mot Kristianstad IK. Alternativt i lokalen innan avresan! Ni kan såklart även swisha innan det också!
ALLA SOM SKA MED BEHÖVER HA BETALT INNAN NI KLIVER PÅ BUSSEN.
Betalning genom Swish: 123 457 28 14

Önskar flera personer att resa i samma sällskap så ska ALLA anmälas vid samma tillfälle. VIKTIGT för att få åka ihop i samma buss. 

Avresetid 30/10 KL 13:30 från lokalen (Österängsvägen 4). Kom senast 30 min innan avresa.

Lokalen är öppen ifrån KL 12.30. 

En av säsongens få bortamatcher på en lördag närmar sig. Och vi har löst extra många biljetter för att kunna maximera denna resa. Lördagen den 30 okt bär det av till Södertälje på en STORRESA. På denna resa kommer det inte heller vara medlemskrav för att följa med. Så säg till dina vänner, sambo, kollegor, morföräldrar, ja alla du känner. Chansen till säsongens höjdpunkt.

Grundläggande information om bortaresor.

För att vi ska kunna komma iväg på resa krävs att minst 30 st är anmälda. Man anmäler sig via sms till 070-334 71 71 och skriv där vilken match det gäller samt vilket namn man anmäler. Om man anmäler flera personer så skriv även in deras mobil nr. Anmälan är bindande och man betalar för sin resa via swish eller kontant innan man kliver på bussen. Man kan se antal anmälningar här på sidan men vänta gärna med att betala till det att vi bekräftat att resan verkligen blir av. Detta sker normalt 5-6 dagar innan match.. Skulle du ha betalat i förväg och resan ställs in får man självklart tillbaka dina pengar.

 

 

1 Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button