Reseregler

– För att åka med på våra bortaresor krävs att du är medlem i NBS.  Medlemskap kan alltid betalas i lokalen eller på bussen.

– Kom i tid! Vi väntar inte på sena resenärer. Vi rekommenderar att ni är på plats minst 30 min innan utsatt avresetid. 

– Lokalen öppnar upp 1 timme innan avresa.

– All form av rasism, nazism och sexism är 100 % förbjudet under våra resor och följs ej detta så måste man kliva av bussen och får ej fullfölja resan. 

– Vi har nolltolerans avseende medhavd alkohol och pyroteknik på samtliga NBS resor. Överträdelse mot detta förbud medför att personen i fråga får fullfölja resan men EJ se matchen och blir dessutom avstängd resten utav säsongen.
Om en person med egen medhavd alkohol är under 18 år kommer personen övervakas av nykter myndig person under matchens gång. Målsman kommer då att kontaktas under resan för att möta upp vid hemkomst.

– Vi stannar inte vid bensinmackar eller gör matpauser under resans gång om det inte anges i reseinformationen.
Det är tillåtet att ha med sig egen mat på bussen. 

– All form av skadegörelse på bussen är förbjuden. Man är ansvarig för sina egna handlingar och kommer personligen att bli ersättningsskyldig vid sabotage.

-Resenärer som kräks ombord på bussen är skyldig att betala 1500 :- samt städa upp efter sig.

-Om en person blir omhändertagen på grund av våldsamheter eller fylleri har NBS ingen skyldighet att invänta eller hämta denna resenär.

– Får du förhinder så du måste avanmäla dig innan sista anmälningsdag för resan för att du ej ska bli betalningsskyldig.

 

Vid frågor gällande resor vänligen kontakta:
Johan Dahlstrand eller Emil Wede
0703-347171

Back to top button