Reseregler

– I grundserien får du åka med även om du inte är medlem, men det kostar då 100 kr extra. I slutspelet måste du vara medlem för att få följa med på resor. Medlemskap kan alltid betalas i lokalen eller på bussen.

– Kom i tid! Vi väntar inte på sena resenärer. Vi rekommenderar att ni är på plats minst 15 min innan utsatt avresetid. 

– Vi har nolltolerans avseende medhavd alkohol och pyroteknik på samtliga NBS resor. Överträdelse mot detta förbud medför att personen i fråga får fullfölja resan men EJ se matchen och blir dessutom avstängd resten utav säsongen.
Om en person med egen medhavd alkohol är under 18 år kommer personen övervakas av nykter myndig person under matchens gång. Målsman kommer då att kontaktas under resan för att möta upp vid hemkomst.

– Vi stannar inte vid bensinmackar eller gör matpauser under resans gång om det inte anges i reseinformationen.
Det är tillåtet att ha med sig egen mat på bussen. 

– All form av skadegörelse på bussen är förbjuden. Man är ansvarig för sina egna handlingar och kommer personligen att bli ersättningsskyldig vid sabotage.

-Resenärer som kräks ombord på bussen är skyldig att betala 1500 :- samt städa upp efter sig.

-Om en person blir omhändertagen på grund av våldsamheter eller fylleri har NBS ingen skyldighet att invänta eller hämta denna resenär.

– Får du förhinder så du måste avanmäla dig innan sista anmälningsdag för resan för att du ej ska bli betalningsskyldig.

 

OBS!

Från och med i år gäller nya regler från SHL-klubbarna som innebär att de vill veta 7 dagar innan matchdag, hur många bortasupporters som kommer. Detta gör att vi kommer att ha ett sista datum för anmälan till våra bortaresor framöver och som även blir sista dagen för avanmälan.

Vid frågor gällande resor vänligen kontakta:
Evelina Eriksson
0703-347171

Back to top button