Bli medlem

North Bank Supporters är en fristående supporterförening till HV71 där alla, oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet är välkomna. Även om vi i första hand företräder klacken, skall alla som vill vara med och uppleva eller bidra till en positiv läktarkultur och bra stöd till HV71, känna sig välkomna.

Medlemmar 22/23: 92 stycken 16/5

North Banks medlemsförmåner:
¤ Tillgång till North Banks klubblokal
¤ Möjlighet att följa med på av NBS arrangerade resor för att se HV på bortaplan
¤ Delta i aktiviteter som kräftskivor, julbord och övriga aktiviteter som North Banks anordnar både under säsong men även ibland off-season.

Medlempriser:
¤
Ungdom under 18 – 130 kronor (Målsmans underskrift krävs om du är under 16 år!).
¤
Vuxen över 18 – 150 kronor.
¤
Familj – 300 kronor.
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften:
1. Swish: 123 457 28 14
Skriv MEDLEM + ditt personnummer (6 siffror). Om du betalar för familj skicka ett sms till 073-0469584 med info om vilka personer, person nr och mobil nr du betalar för.

2. North Banks bås i Husqvarna Garden
North Banks har sitt bås placerat till vänster när ni kommer in från huvudentrén mellan sektion A (vår hemmastå) och sektion B. Vi tar kontant betalning jämna pengar.

3. I bussen på bortaresor
North Banks tar gladeligen emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är inget krav på att vara medlem för att åka med oss men medlemmar åker för ett billigare pris. Undantag gäller i slutspelet där det är krav på medlemskap för att få åka med oss. Vi tar kontant betalning jämna pengar.

4. I vår lokal
Det går självklart att bli medlem i vår lokal i samband med ordinarie öppettider. (Se öppettider under fliken ”Lokalen”). Vi tar kontant betalning jämna pengar.

Back to top button