STÄLL ERA FRÅGOR TILL HV71

HV71 & NBS öppnar upp för frågor

Kära medlemmar och HV-fans!

Det undgår inte någon att vi sitter i en tung och jobbig sits just nu där vi absolut inte vill vara.
Supportrar, spelare, ledare, sponsorer och alla i, och runtomkring HV71 har sannerligen haft ljusare hockeydagar. Att det dessutom råder en pandemi som lamslagit i princip hela världen och därmed också idrotten, är mycket bekymmersamt.
Många människor har blivit hårt drabbade utav pandemin i olika utsträckning och att hockeysäsongen ändå kom igång, om än i annorlunda skepnad, kan för många vara ett litet ljus i vardagen.
När resultaten då inte är med oss så känns det mörkt och dystert. Ännu mer dystert känns det att vi supportrar inte får vara på plats och peppa laget, ge energi till spelarna och göra vad vi kan från läktarhåll för att försöka hjälpa till att vinna matcher och vända den negativa trenden.

Vi märker att det finns frågor, funderingar, åsikter och spekulationer kring situationen just nu och vi har därför, i dialog med HV71:s klubbdirektör, Agne Bengtsson beslutat att öppna upp för frågor till HV71. Det kommer inte bli något fysiskt eller digitalt möte i dagsläget utan vi tar emot era frågor via vår Facebooksida, vår Instagram eller vår mailadress info@northbanks.se och gör sedan en sammanställning som vi förmedlar till HV71.
Svaren vi får utav HV71 kommer vi att publicera på vår hemsida.

Vi välkomnar era frågor fram till och med onsdag 6/1. Därefter gör vi sammanställningen.
Tänk på att hålla en god ton. 

Vi ska vända detta – TILLSAMMANS!

 

6 Kommentarer

 1. Ni måste ju förstå allvaret nu alltså! Någon måste ta på sig ansvaret och lämna helkaklat. Börja uppifrån tycker jag och bort med vd och huvudtränare. Ni fattar väl att läget är så ansträngt att sponsorer och supportrar kommer att lämna er om ni inte vänder på det här. Det är nästan så man önskar att ni få stå i skamvrån och skämmas

 2. Hur kan man som sportchef värva 2 NHL spelare när dessa kan försvinna vilken dag som helst . Redan här förstör Hult Hv truppbygge…. Man får leta på nytt efter förstärkning samt en ny första kedja måste spela ihop sig på nytt o hitta en kemi…Varför kollar ni bara på allsvenska spelare men förlåt är allsvenskan bättre än Shl ?

 3. Detta är ju oerhört frustrerande för både ledning, spelare och inte minst oss supportrar.
  Man känner sig maktlös när man inte kan hjälpa till att påverka. därför skrivs och sägs det förmodligen mycket i ren affekt.
  men jag är övertygad om att det kommer ordna sig.

  vad händer ”Innanför väggarna” nu?
  kollar man på några specifika åtgärder för att vända på detta?
  hur är moralen i själva laget?

 4. Har följt hv sedan jag var tillräckligt gammal att stå i klacken i gamla rosenlundshallen. Numera är det sittplats och tv soffan som gäller men det innebär inte att jag känner mindre smärta idag.
  När jag tänker tillbaka så har de senaste 5 åren med undantag ett guld varit en resa som bara gått neråt. Spelare som åker runt och ser uttråkade, slöa, oinspirerande ut.
  Verkar behövas en psykolog till alla spelare i klubben.
  Vart har alla vinnarskallar tagit vägen? Finns det någon som vill vinna i årets lag?
  Hult du kommer väl ihåg hur det var när du spelade? Kunde ni åka omkring och inte ta i?
  Ledare som står i TV och ler efter att man förlorat matcher och vara nöjd. Får mig att må illa.
  Hur ser man på klubben igentligen? Verkar vara mer ett vinstdrivande företag än en klubb ni driver i nuläget.
  Samtliga i klubben borde nog ställa sig framför spegeln innan man åker till jobbet Och fråga sig själv om det kommer vara roligt att sätta sig i bussen och åka till Tingsryd, Södertälje, Västerås, Västervik nästa säsong!
  Inse nu att det måste in med spetsspelare nu inte sen. Tid finns inte längre.
  Lös detta nu och ni har supportrar bakom er som stöttar er.
  Jag vill inte behöva åka till allsvenska hallar och titta på hockey nästa säsong.
  Det kommer kosta många miljoner och folks jobb att åka ur SHL.

 5. Hej,

  Har en fråga som riktar sig till styrelsen. När nuvarande sportchef (Johan Hult) flera år förutom -17 fatalt missat flera mål där resultaten eskalerat negativt 5-6 senaste åren fick han 3 nya år. Jag och garanterat många flera undrar varför? Hur gick tankarna när han fick förnyat förtroende trots ett väldigt negativt godkänt resultat. Vad under alla dessa år gjorde han bra som resulterade i 3 nya år. Många undrar självklart vad som krävs, vad måste han Inte göra för att inte få förnyat förtroende? Finns ingen, Ingen sportchef i SHL med den budgeten som misslyckats så mycket och så länge som Johan Hult, just saying!

  Vore väldigt tacksam om kanske Agne kan svara på detta som är god vän med Johan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button