SORGEBESKED ANGÅENDE TÅGINVASIONEN

Vi har nåtts av ett MYCKET LEDSAMT besked.

Kontaktpersonen som även var vår tågleverantör för tåginvasionen har under mycket tragiska omständigheter gått ur tiden.
Han omkom tidigare i veckan i en arbetsplatsolycka i samband med växlingsarbete på bangården. Han
som har gett större delen av sitt liv till järnvägen fick avsluta sina dagar på en av de platserna han älskade mest. 
Vi besökte honom i tisdags kväll där han med stolthet visade upp sina vagnar och berättade att han under onsdagen skulle börja förbereda vårt tåg. Att han mindre än ett dygn senare skulle vara borta är ofattbart och svårt att ta in. 

Sedan beskedet nådde oss har vi arbetat intensivt med att hitta lösningar för att resan skall kunna bli av men tyvärr har vissa omständigheter gjort det omöjligt för tågarrangören att genomföra vår resa. Vi har även tittat på andra alternativa lösningar men inte lyckats göra det genomförbart med så kort varsel.
Detta definitiva besked kom till oss sent söndag kväll. 

Ett långt och energikrävande arbete från oss i styrelsen för att kunna genomföra denna resa får nu tyvärr läggas till handlingarna. Detta är enormt tråkigt och ledsamt för oss alla, men sett ur ett större perspektiv betyder vårt arbete ingenting. Vi i NBS är bedrövade över att behöva meddela att vår historiska resa ställs in. 

Vi beklagar djupt det som hänt och alla våra tankar går till den avlidnes anhöriga och kollegor i tågföreningen. 

 

Återbetalningar
Givetvis kommer återbetalning ske till samtliga som betalat. Vi kommer att betala tillbaka till den som anmält/betalat in. Vi påbörjar detta arbete så fort som möjligt och vi ber er ha överseende med att det kan ta lite tid innan återbetalningen är genomförd.

Vänligen hjälp oss att sprida detta ledsamma budskap vidare.

Vi hoppas att ni alla har förståelse för denna tragiska situation.

/Styrelsen, North Bank Supporters

1 Kommentar

  1. Hej! Det var ledsamt att läsa om er vän. Och tråkigt så klart att ni inte hittade en lösning för att ta er till Gävle.
    Jag jobbar inom buss och har kontakter, bl a med företag som kör ersättningsbussar för tåg. Är det något jag kan göra? Eller var grejen med resan just tåg?
    Hör gärna av er.
    M v h,
    Henrik Nyquist, HV-fan i Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button