1 Kommentar

 1. folket sviker, trycket på stå plats e det dåligag har varit med om samma jävla ramser hella tiden!!!! tuffingar i bc står bara ar å vift me sina jävla flaggor… det märks att vissa grabbar är där!!!!!!!

 2. hiligan sanna:

  Du verkar ganska tuff själv, vad gör du för att åka stämningen på läktaren. Det är tur att vissa vill ta tag i det, då andra står med händerna i fickorna.

 3. Seriöst. Är det inte bättre att skita i banderoll på marschen istället för att ha världens fulaste banderoll?

 4. En fråga till er som fixade tifot, Hur fan tänkte ni när ni tog SVARTA plast ”dukar” och GULA flaggor när vi möter AIK, vi hade ju för fasen AIK’s färger på läktaren, vet inte hur ni andra reagerade, men jag tyckte iaf att det va pinsamt… (ursäkta svordommen)
  Annars va det god stämning i klacken! (tack vare Edvin), utan han e klacken ganska pinsam ^^

 5. Det ryktas att film från marschen kommer upp på Blue Crew’s forum ganska så snart.

  Jag kan också tycka att banderollen såg ganska risig ut. Men har också förståelse för tifogruppen som samma dag kämpade för att få ut tifot på alla platser osv. Det var väl bara en idé som kom upp, det där med att ha en marsch-banderoll. Nästa gång det blir marsch så är det nog en bra och fin banderoll.
  Både bra och dålig kritik ger resultat!

  Angående tifot att det var AIK’s färger är ju bara skitsnack. Var ju blåa flaggor där med. Fast blanda in lite vitt i tifot kanske inte skulle vara så dumt heller, dock kanske det skulle bli ”lite för mycket”.

  Och snälla, sluta vara så jävla aggro hela tiden. Lev livet och njud.

 6. Tanken va att skapa följande mönster i kurvan.
  https://northbanks.se/wp-content/uploads/2010/08/DSC00772-e1282547038690.jpg

  Det är en viftflagga som används under matcherna.

  Det vita i tifot tyckte vi att vi fick in med hjälp av ”lejonet” i mitten.
  Sen var det som sagt Svart, Blått, Gult med i tifot.

  Hur ska skellefteå göra om dom möter AIK? Ska dom skita i tifo bara för att de har samma färger?
  Tror nog HV förstod att det var till dom.

  Marsch banderollen va något som vi kom på precis innan och den gjordes precis innan marschen. Blir det fler marscher så kan du som sagt vara säker på att det kommer vara bättre grejer då vi har mer tid på oss att måla något.

  Men budskapet gick ju fram hur eller hur!

 7. Fast varför svart i en nedsläckt hall? Har man inte använt det tillräckligt många gånger för att inse att det inte fungerar?

  Hur som helst. Bra jobb tifogruppen! Men lite finjusteringar hade behövts!

 8. Tanken med den svarta plasten va ju just att det skulle bli svart? Vad spelar det då för roll om hallen är svart eller inte? Sen kan jag bara minnas att vi använt svart stripes en gång tidigare så jag får inte ihop riktigt vad zu menar tyvärr. Hur tycker du att vi skulle gjort istället?

 9. Jag tycker ändå tifot vad rätt okej, gillade det verkligen den där OH flaggan 😉

 10. För att få en go stämning i arenan behövs inte mycket mer än (ni på sittplats är ni klara) o sen Vi e Håve fans allihopa! (sen sittplatsernas tur) så fort vi lyckas få med de flesta så är det Perfekt stämning! 😀

  Edvin: det räcker med att du är borta 5 minuter från klack pallen, sen äre usel stämning i klacken, du ska bara veta att du gör ett underbart jobb!

 11. Kan ni inte fixa en fet banderoll med en hyllning till Lance Ward nästa hemmamatch? Det förtjänar han verkligen! Go Lance!!!!

 12. behöver man ta med Medlemskortet på bortaresorna? förra säsongen behövde jag aldrig visa upp det.. Forza Håvee! 🙂

 13. hur anmäler man sig då!!om jobbar i utlandet,o kommer hem den 1mars som först!!!vore ju bra om man kunde åka me en ggr på en säsong när man väl e hemma i två veckor…

 14. FY HELVETTE VA GÖTT!!!!!!!!!!!!!! 🙂 ÄNTLIGEN MÅSTE JAG SÄGA!!!!
  synd bara att man inte kunde ringa o anmäla sej?

 15. Ja man måste bli medlem i NBS för att åka med, men de pengarna tjänar ni ju in om ni åker på en resa till, lätt värt det alltså 🙂

  Man kan INTE ringa och anmäla sig till resan!

 16. nicke du ha rätt synd ej gå ringa in anmälan…inte alla som ha närma till hemmamatcher!!!!men man e ju inte förvånad när gäller dagens nbs!!!!

 17. haha om man inte går på en enda hemmamatch då är man knappast heller intresserad av att åka med på bortamatcher. Och hur svårt kan de vara att be en kompis anmäla åt en om man nu struntar i hemmamatcherna

 18. för mej är det inga problem att sticka till kinnarp, är ju där varje hemma match så.. 😛
  en fråga te NBS, är det krångligt o mycket jobb för att fixa en invasion? hade varit kul om det kunde bli fler invasioner 😉 (uppdateringen av antal anmälda kanske kan bättras något?) 🙂

 19. ja de jävligt svårt gå på hemmamatch,när man plugga i umeå…men verka ju inte missa nåt me alla klagomål på nbs på diverse hemsidor o tidningar..så hoppa nog invasion vi ta oss dit på egen hand dagen innan…allt e fixat o klart redan….ett stort tack till peder o co som starta nbs synd de ska i graven gå bara…de flesta trodde väl de skulle fyllas på me nya goa gubbar men de börja tunna ut nu…ett stort till alla i nbs under åren..men slutet e nära..den enda som försöker nu e ta mig fan bara edvin….

 20. Vi som inte fått medlemskorten, hur kan ve bevisa att vi är medlemmar? säsongskortet?

 21. Patrik: De som bor längre ifrån och inte har möjlighet att gå på matcherna och anmäla sig kan givetvis ringa in sin anmälan och sköta betalningen den vägen. (uppdaterat i texten)

  Nicke: Ja det är krångligt och mycket jobb att fixa en invasion. Man ska först hitta en bra helgdag samt på nära avstånd och sen ska man få klubben att släppa fler biljetter än vanligt med.

  Patrik (igen): NBSSYD startades utav Per-Åge Thylén och bröderna Andersson från skåne och inte Peder.

  Jens: Om du kollar till höger på sidan så står det vad man ska göra om man inte fått sitt medlemskort. Maila till Ing-Britt och förklara så löser hon det åt dig.

 22. tack edvin!!!!tur nbs ha dej!!!sak ringa daniel direkt….syns hemma i jönnet i mars…..

 23. edvin kan man ringa anmäla sig o bli medlem innan match mot aik!!!vill hemskt gärna åka me till ssk..men åker thailand på tisdag den 21dec…..

 24. Danne: Går du på matcherna i Kinnarps i vanliga fall?
  När kommer du hem från Thailand?

 25. tja..

  vad menar med lättare förtäring ?? kOmmer de säljas mer förutom Frallor kommer de säljas dricka med oxå då??? Jag hänger troligt med till SSK den 5 mars

 26. Danne: smidigast är att anmäla sig i kinnarps. Men ring till daniel och gör upp med honom om hur ni ska göra.

  Andreas: som vanligt kommer det finnas dricka på bussarna. Lättare förtäring tidigare har varit korv med bröd tex.

 27. Längtar redan dit… Kommer vi typ stanna på någon mack på vägen till Södertälje?? eller är de som vanliga borta matcher att man får ha med sig något o äta om man vill ha det??
  T.ex om vi stannar på mc donalds elelr något på vägen hem eller på vägen dit…

 28. Andreas: Som vanligt kommer vi inte stanna på någon mack eller något mc donalds för mat!

  Utan tror man att man blir hungrig på vägen så får man ta med sig egen mat.

  Detta är precis som en vanlig borta match men skillnaden är antalet personer som följer med. Samma regler som gäller alltså.

 29. för fan be dem i klacken som sjunger om josef fritzl att SLUTA…hur fan kan man ens ta den mannens namn i sin mun,skulle de själva vilja bli inlåsta i 20 år o våldtagna m.m..kanske räcker med o skicka dom till sluten anstalt ett tag så de lär sig.har själv suttit ett par år på bådde sluten o öppen anstalt..

 30. satt på sektion n idag då fått min sjuka fars biljett,spelar sj trummor i ett band,stäm om den snälla elle köp en ny..den låter pinsamt dålit,låter som om han står o slår mot plåt…kanske låter bra där uppe oss er…men sjukt bra e ni iallafall me härliga ramsor m.m
  en eloge till er alla som sjunger där uppe för hv….

 31. hur många är de som är med på Resan nu efter alla anmälningar som anmälde sig på matchen mot AIK

 32. andreas ta de lungt,de kommer uppdateras så fort de hinner,de ha vanliga jobb oxå så e nog inte de första de gör när de vakna dagen efter o kollar hur många fler de blivit..låt dem jobba i lung o ro…anmälde mig sj igår till resan…buss 1 ska man åkaa de partybuss nr ett de…

 33. börja de inte bli dags o gå ut me invasionsresan i tidningar m.m så folk få upp ögonen på detta i och med bara 55 anmälda.och släppa på att det bara är medlemar som får åka elle måste bli medlem.ut med annons o släpp måste bli medlem så lovar ja på heder o samvete att de blir fullt på bussarna snabbt…är sj medlem o anmälde mig igår…

 34. bra skrivit vicktor!!!!!e ju inte jättemånga som besöker denna sida tyvärr!!!så inte många som vet om det tyvärr e ju bara hoppas jkpg ställer upp detta e oxå anmäld…sen finns de ju dom som verka fått livstidsavstäning oxå utan fått ett datum när avstänong går ut hahah värre än sluten anstalt ju….

 35. Att det är medlemskrav har att göra med skatteregler att göra. Sen behöver du inte kommentera en jävla massa fast under olika namn! Håll dig till ett namn tack!!

  Ang avstägningarna så vem är de som inte vet hur länge han e avstängd?

  Hur vet du att det inte är så många som besöker sidan?
  Har du någon statistik över det hela?
  Skulle vara kul att få se den!

 36. Ungdom under 18 – 130 kronor (Målsmans underskrift krävs!).
  ¤ Vuxen över 18 – 150 kronor.

  Om man är 18 år är det 150 kr som de kostar för att bli medlem….

Back to top button