North Bank Supporters 1993-2018

I år, 2018, fyller North Bank Supporters hela 25 år. Detta skall naturligtvis firas på bästa sätt. Vi i styrelsen har valt att sprida ut firandet över hela säsongen med många bortaresor, fester, härliga kvällar i lokalen med mera. Men självklart kommer vi också satsa lite extra på en kväll när vi ska fira oss själva ordentligt.

Något av det vi i år försöker lägga lite extra energi på är att få folk till lokalen. Inför/efter varje helgmatch ska lokalen vara fylld av HV-supportrar. Vi kommer även lägga krut på att utöka medlemsantalet successivt. Sen ska vi naturligtvis försöka få iväg så många bortaresor som möjligt.

Lördagen 1 december

Det är lördagen den 1 december som är datumet för det lite större firandet. Vi kommer öppna upp lokalen redan 11:00 för uppladdning. Det blir mat, musik, gäster och mycket mer. Senare på kvällen, 18:00, spelar HV71 hemma mot Växjö Lakers. Efter tre härliga poäng fortsätter såklart firandet.

Inom en snar framtid kommer det komma mer info om denna dag. Men se till att boka biljett till matchen redan nu. Och för guds skull, planera inte in något annat denna lördag. Det kommer bli en lång dag, från förmiddag till natt, i firandet av 25 års gemenskap. 

Lördagen den 1 december 2018 – SAVE THE DATE. 

Back to top button