Kommande bortamatcher!

I morgon tis 14/2 är sista dagen att anmäla sig till Växjö 21/2 och i skrivande stund är det 9 anmälda.

LHC 25/2 ser bättre ut med 26 anmälda och där är deadline förlängd till 19/2 KL 23.59

Brynäs 4/3 avvaktar vi lite men resa kommer det bli och info kommer runt 20/2.

Nu går vi samman det sista och se till att vi kommer iväg på resorna.

Viktig info vid bortaresor:

Som vanligt måste man vara medlem för att åka med. För att vi ska kunna komma iväg så på resa så krävs det minst 35 st anmälda. Medlemskap och anmälan till bortaresor sker i appen Cardskipper. Varje enskild person anmäler sig själv till resan. När du har anmält dig så får du en bekräftelse under fliken Biljett i appen där du även kan läsa ytterligare info. Medlem blir du enkelt via länken här: Medlem säsongen 2022/23 och följer instruktionerna för hur du registrerar dig, betalar för dig och sedan laddar ner appen Cardskipper i din telefon. Viktigt att du registrerar ditt medlemskort i appen, det är först då du får tillgång till alla tjänster. Vid frågor eller problem så finns vi i klubblokalen på Österängsvägen 4 innan varje match (även efter match på helgmatch), skriv på sociala eller maila ordforande@northbanks.se .

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button