Nya bortaresor upplagda

Hej. Nu ligger både Örebro 21/1 och Frölunda 14/2 uppe för anmälan.

Som vanligt sjukt billigt!

Viktig info vid bortaresor:

Som vanligt måste man vara medlem för att åka med. För att vi ska kunna komma iväg så på resa så krävs det minst 35 st anmälda. Medlemskap och anmälan till bortaresor sker i appen Cardskipper. Varje enskild person anmäler sig själv till resan. När du har anmält dig så får du en bekräftelse under fliken Biljett i appen där du även kan läsa ytterligare info. Medlem blir du enkelt via länken här: Medlem säsongen 2022/23 och följer instruktionerna för hur du registrerar dig, betalar för dig och sedan laddar ner appen Cardskipper i din telefon. Viktigt att du registrerar ditt medlemskort i appen, det är först då du får tillgång till alla tjänster. Vid frågor eller problem så finns vi i klubblokalen på Österängsvägen 4 innan varje match (även efter match på helgmatch), skriv på sociala medier eller ring till: 070-334 71 71.

Se alla kommande resor på https://northbanks.se/resor/anmalan/ 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button