Finbesök i lokalen innan Växjö matchen 22/10

Vi har nöjet att presentera två spelare till klubblokalen innan matchen mot Växjö 22/10. Inga mindre än Mattias Tedenby och Simon Önerud. Lokalen öppnar vid 15.00 och likt ett hårdrocksband är det lite oklart vilken tid grabbarna kliver på. Kom i tid så inte chansen missas. De kommer berätta lite om sin egna status men även lite tankar om laget och självklart kommer ni få möjlighet att ställa lite frågor. Som vanligt att lokalen endast för medlemmar. Är du inte medlem bli det nu på https://apply.cardskipper.se/2t0 så du slipper stå utanför och titta på.

Vi har även öppet lokalen efter matchen och stänger 22.30.

Ni glömmer väl inte att anmäla er till bortaresorna mot Frölunda 3/11 (46 anmälda) och Brynäs 26/11 (10 anmälda). På Frölunda har vi en stor buss på över 80 platser så ännu finns chansen.

Väl mött!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button