Vi behöver fler medlemmar!

Idag är det exakt tre veckor kvar till seriepremiär. Helts sanslöst roligt och hoppas ni är lika taggade som vi är.

Om man ska vara lite negativ så är flödet på medlemmar lite trögt. I skrivande stund är det 312 medlemmar men vi har höga mål och det är med er hjälp vi kan nå målet. Det är tack vare er medlemmar som vi finns och det är vi så tacksamma för men vi behöver bli fler.

Ekonomin i NBS är god så det är inte pengarna som styr men däremot gör antalet det. Hur coolt är det inte att kunna berätta att vi minsann är en av de största supporterklubbarna inom hockeyn i Sverige? Vi valde att behålla medlemskap i NBS för endast 150 kr även denna säsong (antagligen sista) för att lättare ha möjlighet att nå vårt mål på 1000 medlemmar.

Ni som kommer på upptaktsmötet 10/9 KL 19.00 i lokalen kommer få mer djupgående info om vilka planer vi har för säsongen och kommande år men vi kan redan nu avslöja att lokalen har/kommer få ett ansiktslyft, events, fester, samkväm med spelare/ledare från HV, nya reseregler och bussbolag samt bibehålla låga priser på bortaresor.

Allt detta kan vi göra tack vare er. Det är väldigt många hardcore fans som redan blivit medlemmar men vi saknar fortfarande väldigt många. Snälla vänta inte till serien drar igång eller det är dax för bortaresa utan slå till nu. Bor du i Luleå eller Västerås och håller på HV men inte är på plats som många andra vad gör det? Du är lika delaktig och betydelsefull glöm inte det.  Medlem blir man på https://apply.cardskipper.se/2t0 

För att citera Möller på pallen ”ALLA KAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button