Bli medlem för säsongen 2022/23

Vill du bli medlem i Sveriges bästa supporterförening, såklart du vill!
Bli då medlem för säsongen 2022/23 redan idag.

Vi kommer från och med nu börja med något nytt och vi har moderniserat oss.
Medlemskortet kommer inte längre vara ett fysiskt kort utan nu digitalt. Vi har med detta inlett ett samarbete med Cardskipper.

Medlem blir du enkelt via länken här https://apply.cardskipper.se/2t0 och följer instruktionerna för hur du registrerar dig, betalar för dig via swish eller kort och sedan laddar ner appen Cardskipper i din telefon.
Viktigt att du registrerar ditt medlemskort i appen, det är först då du får tillgång till alla tjänster. Har man ingen smartphone kan man installera sitt medlemskort i webben via sin mail.

Tillgängligt i appen kommer det även finnas erbjudanden och det kommer också ske anmälan till de bortamatcher vi kommer att arrangera för säsongen. Glöm inte tacka ja till att använda push notiser så ni inte missar något.

Nu VIKTIG information till de som redan har blivit medlemmar för säsongen 2022/23 och betalat med Swish.
Ni kommer få ert medlemskort digitalt via appen Cardskipper och för att fullfölja er registrering så kommer det att skickas ut ett SMS till er senast 12/6 med mer information om hur ni går tillväga.

Får du mot förmodan problem med installationen eller betalningen, kontakta Johan Dahlstrand på telefonnummer: 073-046 95 84.

Vårat mål för säsongen 2022/23 är 1000 stycken medlemmar, hjälp oss att nå dit.
Tveka inte på att bli medlem i North Banks Supporters!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button