Bortamatch mot Västervik den 12/11. Häng på och heja fram en seger för vårat lag!

Senaste uppdatering: 4/11 KL: 18.30

Anmälda: 13 st. Minimiantal för resans genomförande är 30 st.

Sista anmälningsdag: 5/11 KL 23.59 

Pris: 300 SEK per person 

Avresetid 12/11 KL 15:30 från lokalen (Österängsvägen 4). Kom senast 15 min innan avresa.

Häng med på matchen och heja fram våra vita gula blå till en ny härlig seger! 

Grundläggande information om bortaresor.

För att vi ska kunna komma iväg på resa krävs att minst 30 st är anmälda. Man anmäler sig via sms till 070-334 71 71 och skriv där vilken match det gäller samt vilket namn man anmäler. Om man anmäler flera personer så skriv även in deras mobil nr. Anmälan är bindande och man betalar för sin resa via swish eller kontant innan man kliver på bussen. Man kan se antal anmälningar här på sidan men vänta gärna med att betala till det att vi bekräftat att resan verkligen blir av. Detta sker normalt 5-6 dagar innan match.. Skulle du ha betalat i förväg och resan ställs in får man självklart tillbaka dina pengar. För att följa med på resa krävs att man är medlem i NBS och per säsong kostar det 150 sek per person eller 300 sek per familj. Medlem måste man vara innan avresan. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button