Sammanfattning från årsmötet och välkommen till upptaktsmöte!

Vi börjar med ett ”Bättre sent än aldrig” och en ursäkt att det dröjt med inlägg här på hemsidan.

På årsmötet som på grund av corona hölls utanför lokalen den 15 juni deltog 19 röstberättigade. Styrelsen fick bl.a. förklara sin tanke med varför inte Thörnberg avtackats på samma fina sätt som Sundh. Tanken är och har hela tiden varit att hylla nr.10 i arenan i samband med match. Vidare berättade kassören att ekonomin är god. Medlemmar undrade över hur fördelningen av matchbiljetter föregående säsong gått till och fick svaret att det varit svårt att få det rättvist och att styrelsen gjort det bästa de kunnat av situationen.

Styrelsen ser  efter årsmötet ut så här:

Ordförande: Harriet Edlund, sekreterare: Maria Wetter (Båda med ett år kvar på sin mandatperiod) Till kassör på två år valdes Carl Borglin. På ledamötesposterna sitter Reimond Lindstrand och Maria Nero  – båda på två år, Michael Agestav har ett år kvar som ledamot och han är även vice ordförande. I fyllnadsval valdes William Nilsson på ett år och som suppleanter valdes Emil Wede och Johan  Dahlstrand.

Valberedningen består av Michael Borring (sammankallande), Daniel Viscovich, Julia Ahlin samt Carl Pettersson.

Mötet avslutades med att Stefan Wiberg avtackades efter lång och mycket trogen tjänst som kassör i NBS. Stort TACK till dig Stefan!

Så är det dags för ny säsong! Säsongen vi ska hjälpa HV tillbaka till finrummet. Resan dit startar med upptaktsmöte på HV-dagen den 18 september kl.11:00 i Huskvarna Garden. Vi hälsar alla medlemmar välkomna då! Anmäler dig gör du till : info@northbanks.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button