TACK FÖR ALLT OSCAR!

Igår träffade vi i styrelsen Oscar Sundh efter en inbjudan till vår klubblokal.
När det blev känt att Oscar inte skulle representera HV71 kommande säsong rörde det upp mycket känslor hos väldigt många och vi i NBS kände direkt att vi på något sätt ville ge Oscar ett värdigt avslut, åtminstone från oss supportrar.
Oscars betydelse för oss, både på isen, men kanske framförallt utanför isen har varit unik på många sätt och vi märkte tydligt en stor besvikelse hos våra medlemmar, men även övriga supportrar, över utebliven kontraktsförlängning.

Oscar var hos oss en lång stund igår och vi pratade mycket om hans hockeykarriär och många minnesvärda händelser och matcher genom åren. Något Oscar nämnde vid upprepade tillfällen var hur mycket han uppskattat fansen, hur väl omhändertagen han har blivit och hur stolt han varit att få åka in i Kinnarps Arena, med HV-loggan på bröstet, till atmosfären och stämningen som är där varje match.
Det ska alla ni supportrar ta åt er utav och känna er stolta över.
Det är NI som är med och bidrar till den känslan och upplevelsen!

Vi hade självklart önskat att vi kunde bjudit in alla som på något sätt ville tacka Oscar men med rådande situation var detta inte möjligt.
Ni är dock många som varit delaktiga i vår avtackning. I ett inlägg på våra sociala medier så bad vi er beskriva Oscar med tre ord. Utifrån detta har vi, med hjälp av just era ord, format en text som beskrivit hur ni alla uppfattat Oscar både som hockeyspelare och person. Vi fick sedan hjälp utav Johan Freijd som är kommunikationschef på HV71, med lite fina bilder och satte ihop detta till en tavla.
Detta var mycket uppskattat av Oscar!
Vi visste också att Oscar ska bli pappa till hösten och beställde därför en matchtröja i barnstorlek med Oscars namn och nummer tryckt på ryggen.

Följande text stod på tavlan:

Sällan får vi skåda en spelare utifrån som bygger upp ett så stort klubbhjärta och sätter så starka avtryck hos många supportrar som du har gjort.
Du har alltid varit en flitig krigare på isen som stämplat in på jobbet varje dag. Du har varit en pålitlig spelare där vi vetat vad vi kan förvänta oss utav dig varje match. Oavsett dag, tidpunkt eller motståndare har du alltid gett 110% för laget och för fansen. Tack vare din härliga inställning och vinnarskalle har du bidragit med många viktiga poäng och avgöranden.

Den enorma passion, lojalitet och kärlek du visat för HV71 är egenskaper som går rakt in i våra
HV-hjärtan och vi ser dig som ett föredöme för alla som vill spela ishockey i HV71.

För oss i North Bank Supporters har du visat en stor tacksamhet och ödmjukhet som vi värdesätter mycket högt. Du har varit närvarande, behjälplig och hängiven mot oss genom alla år vilket gjort dig mycket populär och omtyckt utav våra medlemmar. För oss har människan bakom hockeyspelaren ett stort värde och många av oss kommer vandra genom livet med fina minnen bevarade.

Vi är evigt tacksamma för allt du gjort för oss och för HV71 under dessa år.
Att du bjudit oss på hjälteinsatser i över 500 matcher och givit oss två SM-GULD, kan vi inte tacka dig tillräckligt för.
Vår allas nummer 13, Oscar Sundh.
Du kommer alltid ha en speciell plats i våra HV-hjärtan.

Vi önskar Oscar ett stort lycka till i den fortsatta ishockeykarriären och i den nya kommande rollen som pappa!

TACK FÖR ALLT, OSCAR!

 

/NORTH BANK SUPPORTERS 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button