SÄSONGEN ÄR ÖVER

TACK FÖR ALLT

Hockeysäsongen 19/20 fick ett abrupt slut som ingen, varken vi i NBS eller resten av hockey-Sverige eller hockeyvärlden hade önskat.
Vi hoppades på ett slutspel som skulle pågå långt in på vårkanten där vi tillsammans skulle skapa magi på läktaren och stötta våra hjältar på isen. 
Men säsongen avbröts i förtid och lika ledsamt som det är, lika självklart är det att man sätter människors hälsa i första hand. Även om vi är många som lever för hockeyn så är det trots allt sekundärt i förhållande till situationen i världen just nu. 

Vi från North Bank Supporters styrelse vill rikta ett STORT TACK till alla våra medlemmar och fantastiska fans därute som varit med under säsongen och som stöttat och sjungit för HV71 i med-och motgång både i Kinnarps Arena och i arenor runt om i landet. 
Tack också till våra samarbetspartners och sponsorer och till er som ställer upp ideellt för föreningen. Ert arbete är guld värt för oss! 

Sist men inte minst, TACK till HV71 för den här säsongen och ett extra stort Grattis till HV71 Dam som gjorde en rekordsäsong i SDHL.

Ta hand om varandra så ses vi till hösten igen! 

 

//Styrelsen, North Bank Supporters 

 

Fotnot: Årsmötet är planerat lördag 9 maj kl.14.00. Vi följer utvecklingen i samhället och reserverar oss för ändringar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button