VIKTIG INFO OM STORRESAN PÅ LÖRDAG

INFORMATION & HÅLLTIDER

Det börjar dra ihop sig… 

Vi har stora förväntningar och förhoppningar om att det kommer bli en fantastiskt rolig resa till Göteborg på lördag med alla er härliga resenärer!
För att få ihop det här på bästa sätt och för att allt ska flyta på så bra som möjligt så har vi VIKTIG information och hålltider för dagen. Vänligen hjälp oss att sprida detta till alla ni vet som ska åka med på resan! 

HÅLLTIDER

  • 09:30 –  Avresa från stora parkeringen uppe på ELMIA.
    KOM I GOD TID DÅ VISITERING & AVSTÄMNING SKALL GÖRAS INNAN PÅSTIGNING.
  • Ca.12:00  – Ankomst till restaurang Trädgården i Göteborg.
  • 14:00 – Första bussen rullar från Trädgården till Scandinavium. Därefter fyller vi buss för buss tills restaurangen är tömd.
    (På denna korta busstur fyller vi bussarna oberoende vilket bussnummer ni åkte med på vägen till Göteborg)
  • 14:30 – Sista bussen rullar från Trädgården. Missar man denna får man ta sig till Scandinavium på egen hand. Vi väntar inte!
  • 15:15 – Matchstart Frölunda – HV71
  • Direkt efter matchens slut står bussarna utanför arenan och väntar. På hemresan skall ni stiga på den bussen ni åkte med till Göteborg och som ni blev tilldelade vid anmälan. 

BOTTNARYD & ULRICEHAMN

För er som anmält att ni skall kliva på bussarna i Bottnaryd och Ulricehamn så är det följande tider som gäller: 
09:45 Bottnaryd (Rastplatsen utmed riksväg 40)
10:15 Ulricehamn (Pendelparkeringen utmed riksväg 40)

Det är ert eget ansvar att hålla tiderna och att ni är på plats i god tid före avresa. Vi väntar INTE på någon resenär som är försenad.

OBSERVERA 

Det är ABSOLUT FÖRBJUDET att medtaga egen alkohol eller pyroteknik på bussarna! Detta gäller på alla NBS resor. Överträdelse mot detta förbud medför att personen i fråga får fullfölja resan men EJ se matchen och blir dessutom avstängd från NBS resor resten utav säsongen. 

Läs gärna igenom våra reseregler innan avresa. Ni hittar dom här.

LÖSBILJETTER

För er som köpt lösbiljetter via oss så kommer ni att kunna hämta dessa utanför Scandinavium vid bortastå-ingången. (Till höger om huvudentrén, gå längs med arenan bort mot Liseberg/Svenska Mässan)
Där skall ni söka upp vår matchvärd Michael Agestav och uppge namnet på den som beställt och betalat för biljetten/biljetterna. 
Michael beräknas att vara på plats utanför arenan CA. 14:15 – 14:30.
Har ni problem att hitta honom går det att nå honom på 0760-435192.

Såhär ser Michael Agestav ut. 
 
 
FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR UNDER RESAN/MATCHEN

Ni kan alltid ta kontakt med någon av våra matchvärdar om ni har några frågor eller funderingar som ni behöver hjälp med. Det finns två värdar på varje buss ni kan vända er till samt flertalet inne i arenan i samband med matchen. Dessa har gula eller röda jackor på sig med texten ”Supportervärd”. 

HEMKOMST

Vi åker direkt efter matchens slut och samtliga resenärer kommer att bli avsläppta på ELMIA på samma ställe som vi steg på bussarna. 
Bussarna kommer INTE att gå via stan efteråt, vilket innebär att samtliga resenärer måste kliva av på ELMIA och därifrån ta sig hem på egen hand.

TILLSIST

HA ROLIGT, SPRID GLÄDJE OCH SJUNG TILLSAMMANS FÖR VÅRT ÄLSKADE HV71! 

VI SES PÅ LÖRDAG! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button