Team NBS

Team NBS är North Bank Supporters egna hockeylag som definitivt inte bör underskattas. Laget går in i sin sjätte säsong och har segrar mot bland annat Färjestads Wolfpack och Jönköpings divison 4-lag Black Wings. Varje år möter Team NBS även HV71 guldsponsorlag i en vänskapsmatch, matcher som laget alltid gått segrande ur.

Vill du också bli en stjärna i Team NBS?

Är du sugen på att vara med i ett i ett lag som förgyller ens vardag med alltifrån roliga pickar, vinnarskallar, ballerinas- och cirkusartister, anmäler du ditt intresse till Linda på 0761-711314. Medlemskap i NBS krävs samt full utrustning som du själv står för. Träningströja och damasker lånas ut på plats. Vi spelar de flesta matcherna med domare och vanliga hockeyregler och vi behandlar varandra, motståndare, puck, klubba och is med stor respekt.

Vi tränar en gång i veckan i A-hallen i Kinnarps Arena och oftast på måndagar 20.50-22.10. När det är isvård infaller träningen istället på tisdagen.

Träningstiderna hittar du på hv71.se –> Ungdom –> Istider på fredagar efter klockan 12.00.

 

Säsongsavgift 16/17:

* 350:- (Inkl. medlemskap i NBS samt träningsavgift)
* 500:- (Inkl. medlemskap i NBS, träningsavgift, samt egen matchtröja med namn och nummer).

Avgiften betalas kontant på plats (helst jämna pengar) till Linda.

 

Samarbetspartners

– HV71
– Bauer
– Intersport
– Sandhems tryckeri

 

Ett stort tack tillägnas Stefan Örnskog, Claes Roupé med guldsponsorerna och alla trevliga och goa vaktmästare i Kinnarps Arena.

Back to top button