[Uppdaterad] TÅGINVASION GÄVLE

[Uppdaterad] TÅGINVASION GÄVLE

Datum/Tid
5 oktober, 2019 - 6 oktober, 2019
06:00 - 01:30


Northbanks Segertåg rullar mot Gävle!

Inställd: Sorgebesked

OBS!!! SISTA ANMÄLNINGSDAGEN ÄR MÅNDAG 23 SEPTEMBER KL. 21.00!!!!

Nu är det äntligen dags att säkra en plats på tåget som rullar emot Gävle den 5 oktober!
North Bank Supporters arrangerar en oförglömlig resa som kommer skrivas in i historien.  Vi kommer åka från Jönköping tidig morgon med ett helt eget tåg som bara åker i vår regi, häng på och skriv in dig i historien!

Resfakta

Avresa: 06:00 (kan bli något senare)
Matchstart: 15:15
Pris: 595 kr
Medlemskrav? Nej, alla kan följa med!
Sista anmälningsdag: 23 september kl. 21.00

Vad ingår i priset?

* Tågresan tur- och retur
* Bussresan från tågstationen till arenan
* Matchbiljett
* En fantastisk gemenskap och stämning!

När åker vi och varifrån?

Resan går av stapeln lördagen den 5 oktober från Jönköping station med stopp i Skövde och Örebro. Avresa ligger preliminärt bokad till 06:00 (det kommer inte bli tidigare). Matchen börjar 15:15 och efter matchen åker vi med samma tåg hem igen! Från tågstationen i Gävle kommer det bussar som plockar upp oss och kör oss till arenan. Självklart ingår bussarna i priset du betalar, inga extra kostnader tillkommer.

Det bästa med tåg är att alla åker tillsammans i ett och samma fordon. På biljetten kommer man få en vagn tilldelad. Det betyder att om man vill åka med sina kompisar så ska man anmäla sig samtidigt.
Väl på tåget kommer det finnas tillgång till discovagn till er som vill ha lite mer party. Kommer även finnas resturangvagn med mat samt enklare förtäring. Detta är alltså inte vagnar man anmäler sig till utan dessa vagnar är tillgängliga för samtliga.

Anmälan

Anmälan öppnar måndag 12 augusti kl. 09.00,  därefter går det att anmäla sig varje dag mellan 09:00 – 21:00
SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 23 SEPTEMBER!Vänligen respektera dessa tider.

Ett tåg funkar lite annorlunda gentemot bussar, här går det alltid lägga till en vagn om intresse finns. Det betyder att vi kommer kunna skicka mängder med supportrar till Gävle. Det är upp till er hur många vi blir. Det krävs dock minst 400  anmälande för att resan ska bli av. Därefter fyller vi vagn för vagn. Självklart siktar vi på mer än 400 resande! 

Så vill du vara säker på att få åka med och skriva historia tillsammans med oss, vänta inte med din anmälan, anmäl dig till Tåginvasion Gävle redan idag!

 

TA MIG TILL ANMÄLAN

Back to top button