Information om anmälan till Tåginvasionen 5:e oktober

Nedräkningen har börjat.. Häng med på segertåget! 

Just nu anmälda: 240

Vad vore bättre än att starta veckan med att säkra din plats till en av säsongens stora höjdpunkter – Tåginvasionen till Gävle? Från och med imorgon, måndag 12 augusti kl. 09.00 öppnar vi för anmälan och därefter går det bra att anmäla sig varje dag mellan 09.00-21.00. Vänligen respektera dessa tider.

DETTA GÖR DU FÖR ATT ANMÄLA DIG:

 • Anmäl dig till vår specifika mailadress för denna resa: nbsgavleresa@outlook.com.
  Vi behöver för-och efternamn + telefonnummer till samtliga resenärer. Märk ditt mail med Anmälan.
 • Det går att anmäla sig via vår resetelefon till Evelina, 0703-347171 men vi önskar att ni i första hand använder mailadressen för att underlätta vårt arbete.
 • Det går bra att en person anmäler flera stycken men anmäler man fler än 5 personer så MÅSTE detta ske till ovanstående mailadress. 
 • Vill du åka i samma vagn som dina kompisar rekommenderar vi att en person anmäler hela gänget för att garantera att alla blir tilldelade samma vagn.
 • Betalning sker via Swish,  plusgiro eller kontant. Kontant betalning sker då i samband med klubblokalens öppettider (t.ex. vid säsongskortsförsäljning eller matchdagar) eller i vårt bås i Kinnarps Arena (sektion A) i samband med hemmamatcherna.
  Vi ser gärna att den personen som anmäler flera stycken också är den som gör inbetalningen för samtliga.
  OBS! Anmälan är bindande.
  Swish: 1234572814 
  Nordea: 943979-5 (plusgiro)
 • Priset är 595:- per person. Då ingår tågresa, matchbiljett och transfer till och från arenan i Gävle.
 • OBSERVERA att din anmälan först registreras efter att betalningen är gjord. Du får en bekräftelse på att du är anmäld. Enkelt sagt: Har man inte betalat så är man inte anmäld till resan. 

Uthämtning av biljetter:

Biljetterna hämtar du ut antingen i lokalen i samband med säsongskortsförsäljning eller i vårt bås i Kinnarps Arena i samband med hemmamatcherna. Vårt bås hittar du nedanför ståplatsläktaren, sektion A. 
Biljetterna finns tillgängliga för uthämtning efter att vi har fått in 400 anmälda. Löpande information sker via  vår hemsida och våra sociala medier.

I samband med uthämtningen av biljetterna kommer du att tilldelas de reseregler som gäller för NBS. Det är mycket viktigt att samtliga resenärer får ta del av dessa! 

Övrig info:

 • Tåget kommer att kunna stanna i Skövde och i Örebro för att plocka upp fler resenärer. Ni som väljer att stiga på vid dessa stationer måste meddela detta i er anmälan. 
 • Vi har fått tillgång till 800 st biljetter i Gävle men behöver vara minst 400 st för att resan skall genomföras. Skulle resan bli inställd (vilket vi såklart inte tror eller hoppas på) så kommer ni som anmält er och betalat, självklart få tillbaka pengarna.
 • De 400 första som anmäler sig är garanterade en plats på tåget. Därefter fyller vi en vagn i taget ( ca 60-70 pers/vagn). Så vill du vara säker på att få åka med, vänta inte med din anmälan. 

 

Har du några frågor eller funderingar kring denna resa så maila oss på nbsgavleresa@outlook.com 

Sprid gärna informationen vidare och uppmana alla ni känner att hänga med oss på segertåget till Gävle!
Tillsammans ska vi skriva historia och skapa en oförglömlig upplevelse! 

Väl mött på tåget!
(Glöm inte dansskorna) 

För mer info kring resan, läs vidare här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button
Close