Tåginvasion Gävle

Var med och skriv historia! Lördagen den 5 oktober spelar HV71 bortamatch mot Brynäs IF.  North Bank Supporters arrangerar naturligtvis resa men inte en vanlig sådan. Vi kommer åka från Jönköping tidig morgon med ett helt eget tåg som bara åker i vår regi.  Detta kan ni inte missa! 

Ett tåg funkar lite annorlunda gentemot bussar, här går det alltid lägga till en vagn om intresse finns. Det betyder att vi kommer kunna skicka mängder med supportrar till Gävle. Det är upp till er hur många vi blir. Det krävs dock minst 400 anmälande för att resan ska bli av. Därefter fyller vi vagn för vagn. Självklart siktar vi på mer än 400 resande! 

Resan går av stapeln lördagen den 5 oktober och avresa ligger preliminärt bokad till 06:00 (det kommer inte bli tidigare). Matchen börjar 15:15 och efter matchen åker vi med samma tåg hem igen! Från tågstationen i Gävle kommer det bussar som plockar upp oss och kör oss till arenan. Självklart ingår bussarna i priset du betalar, inga extra kostnader tillkommer.

Det bästa med tåg är att alla åker tillsammans i ett och samma fordon. Dock, för att vi ska ha koll och kunna erbjuda bästa möjliga service, kommer man få en vagn tilldelad. Det betyder att om man vill åka med sina kompisar så ska man anmäla sig samtidigt. Det räcker att en av er anmäler allihopa. 

Väl på tåget kommer det finnas tillgång till discovagn till er som vill ha lite mer party. Självklart kommer det också finnas tillgång till en resturangvagn med mat samt enklare förtäring. Detta är alltså inte vagnar man anmäler sig till utan dessa vagnar är tillgängliga för samtliga! 

Kortfakta

Avresa: 06:00 (kan bli något senare)
Matchstart: 15:15
Pris: 595 kr
Medlemskrav? Nej.

Vad ingår i priset?

* Tågresan tur- och retur
* Bussresan från tågstationen till arenan
* Matchbiljett
* En fantastisk gemenskap och stämning

Anmälan

Anmälan öppnar 12 augusti, ni kan alltså inte anmäla er innan det datumet. Detta ger er gott om tid att snacka ihop er med vänner, kollegor, släktingar, främlingar och andra typer av personer som ni vill åka tillsammans med. Återigen, det räcker att en i sällskapet ringer och anmäler allihopa. Då är ni garanterade att få plats i samma tågvagn. De första 400 personerna är garanterade en plats, därefter fyller vi en vagn i taget efter intresse. Med det sagt, anmäl er så snabbt ni kan! Notera också att anmälan är bindande.

TA MIG TILL ANMÄLAN

 
Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till våran mailadress nbsgavleresa@outlook.com. 

Var med och skriv historia – anmäl dig till Tåginvasion Gävle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button
Close