Viktig information inför Växjö borta

Imorgon är det äntligen dags för Växjö och vi åker som vi meddelat från vår klubblokal klockan 12:00. Lokalen öppnar vi dock redan klockan 11:00. Vid ombordstigning är det viktigt att ni visar er bussbiljett för bussvärden som då kommer låta er gå ombord på bussen.

Ni som av någon anledning inte åker med bussarna utan ska hämta upp matchbiljett i Växjö ska kontakta Michael Agestav på telefonnummer 076-043 51 92. Ni måste även kunna uppvisa er bussbiljett på plats nere i Växjö.

Nu ser vi tillsammans till att ta över Vida Arena och visar att Småland tillhör oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Back to top button
Close