Storresa till Växjö

Många har efterfrågat en större resa denna säsongen och nu har bitarna börjat falla på plats. Den 23 februari möter vi Växjö borta och vi har ca 300 biljetter till denna match. Vi kommer att öppna vår lokal från klockan 11:00 och bussarna kommer avgå från densamma vid klockan 12:00. Vi beger oss då ner till 4 krogar i Växjö där det kommer serveras hamburgare och öl till ett bra pris. Alkoholfritt alternativ finns självklart också.

Denna resa betalas vid anmälan och du får då en bussbiljett, denna bussbiljett är en värdehandling och ska uppvisas vid ombordstigning. Vi kommer fylla bussarna en och en så vill ni åka tillsammans med någon vän så ska ni anmäla er samtidigt. Det kommer inte vara möjligt att byta buss efter anmälan. Resan kostar 250 kr för medlem och som vanligt en hundring extra om du inte är medlem. Anmälan är bindande efter betalning. Om du blir medlem vid anmälan så betalar du självklart medlemspris på resan.

Anmälan görs till Linus på telefonnummer 076-165 46 76. Man kan anmäla sig via samtal eller SMS mellan klockan 9 – 21 varje dag. Om Linus inte kan svara så går det då bra att antingen tala in ett meddelande eller skicka ett SMS så bekräftar han din anmälan när han ser detta. Talar du in ett meddelande så inkludera ditt telefonnummer. Efter detta ska anmälningsavgiften skyndsamt betalas via Swish.

Det går även bra att anmäla sig i vår lokal vid ordinarie öppettider eller i vårt bås i samband med hemmamatcher. Då fungerar det att betala via Swish eller kontant. Där finns det även möjlighet att hämta ut betalade biljetter. Om du inte bor i Jönköping med omnejd så kan vi självklart skicka biljetten om önskar.

Lösbiljetter kommer endast säljas i mån av plats, dessa kommer då släppas den 9 februari, mer information kommer i detta fall släppas på hemsidan. Priset för lösbiljetter är 200 kr. Annars uppmanar vi till att köpa biljetter på omkringliggande sektioner. Vi kommer ha sektionen ovanför bortastå + bortastå. Det går dock bra att ställa sig på kölista redan nu ifall vi kommer släppa dessa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button
Close