Annandagshockey i Hufvudstaden

Årets sista resa är en resa av största rang. Vi åker nämligen till Hufvudstaden och Globen Arena för att se HV71 spela hockey, detta bara två dagar efter julafton, onsdagen den 26/12.

En buss är redan full så just nu fyller vi buss nummer två. Resan kostar endast 280kr och då ingår både bussresan, tur- och retur, samt matchbiljett. Om du inte är medlem i NBS kostar resan 380kr istället. Du kan dock enkelt bli medlem innan avresa i klubblokalen eller på bussen och isåfall bara betala 280kr för resan. 

Vi åker från lokalen (Österängen) 10:00 på onsdagen. Se till att anmäla dig i god tid så du får en garanterad plats i bussarna. Vi måste veta hur många bussar vi ska boka så desto snabbare ni anmäler er, desto bättre är det. Ring Linus på 0761-65 46 76. Du kan också anmäla dig i vårt bås i Kinnarps Arena i samband med matchen mot Färjestad den 21/12. 

En match i Hufvudstaden i juletider väntar så se till att anmäla dig. Ta med kompisar, familj, syskon, ovänner och främlingar. Sålänge ni håller på HV är alla välkomna! Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte på att ta kontakt med oss. Det finns inga dumma frågor.

Anmäl dig redan idag – Alla ska med! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button
Close