En dag kvar

Imorgon, lördag, är det äntligen dags. HV71 spelar hemmamatch mot Växjö Lakers och både innan, under och efter matchen firar vi oss själva. North Bank Supporters fyller 25 år och det skall naturligtvis uppmärksammas. 

Lördagens schema:

11:00 Lokalen öppnar
12:30 Livemusik 
13:30 Servering av Pizza
15:00 Tre hemliga gäster dyker upp
17:00 Marsch till Kinnarps Arena
18:00 Nedsläpp HV71-VLH

Efter matchen håller lokalen öppet för efterfest.

Detta blir en lång dag i supporterföreningens tecken. Det blir som ovan säger livemusik, mat, hemliga gäster, tävlingar, marsch och mycket mer. Dessutom ska vi tillsammans se HV71 ta tre poäng mot Smålandsrivalen Växjö Lakers. Lokalen är öppen för alla medlemmar i NBS. Är du inte medlem men ändå vill vara med och fira? Inga bekymmer. Du kan självklart bli medlem i lokalen. Swish eller kontant betalning gäller. Läs mer om medlemskap genom att klicka här.

Det finns många anledningar att inte missa detta. Vid eventuella funderingar, tveka inte på att kontakta oss. 

Ses imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Back to top button
Close
Close