NBS 25: Dagsschema

Då var det snart dags att fira oss själva. Lördagen den 1/12 firar vi 25 år som supporterklubb och detta skall inte undgå någon. Nedan finner ni ett schema över dagen. Det blir full rulle från 11:00 hela dagen och förhoppningsvis också in på natten.

Matchen börjar 18:00 och Växjö Lakers står för motståndet. Redan 11:00 öppnar lokalen som självklart också är öppen efter matchen. Det blir mat, hemliga gäster, livemusik, lotterier bland mycket annat. Nedan finner ni ett schema över dagen.

11:00 Lokalen öppnar
12:30 Livemusik 
13:30 Pizzakaos
15:00 Tre hemliga gäster dyker upp
17:00 Marsch till Kinnarps Arena
18:00 Nedsläpp HV71-VLH

Efter matchen är lokalen naturligtvis öppen till sista man lämnar lokalen. Dessutom kommer det HV-spelare på besök så fort dem kan efter matchens slut.

25 år av glädje, gemenskap och enad kärlek. Detta skall firas både innan, under och efter matchen. Det blir en heldag med underhållning och härligt sällskap. Självklart ska vi också ta tre poäng mot lillebror, Växjö Lakers. Se till att boka upp dig på lördag, köp biljett om du inte redan har fixat det och tagga till ordentligt för en lång dag. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Back to top button
Close
Close