Dags att sluta upp

Tolv matcher är spelade och vi ligger näst sist i tabellen med bara 14 poäng. Detta är naturligtvis något som skall komma att ändras redan imorgon. Det är dags att sluta upp.

Totalt är det 54 matcher som ska spelas vilket betyder att vi har 42 kvar. 42 matcher. Vinner vi samtliga matcher får vi 140 poäng och slår därmed alla tiders poängrekord sedan det nya seriesystemet infördes. Nåja, vi ska inte ha för höga förväntningar. Men faktum är, det är många poäng kvar att spela om och det är dags att vända detta och börja klättra i tabellen. 

Imorgon kommer Brynäs på besök i Kinnarps Arena och tre poäng är det enda som gäller. Matchen börjar 19:00 och just DU ska vara där. Laget behöver vårt stöd. Tillsammans lyfter vi och klättrar mot toppen. Dit vi hör hemma. Köp biljett på biljett.hv71.se.  Lokalen öppnar som vanligt på vardagar två timmar innan matchstart för dig som vill ladda upp (17:00). 

Nu finns bara en väg – uppåt – tillsammans

 

Du har väl inte glömt bort att bli medlem i North Bank Supporters? Läs mer om förmåner samt om hur du går tillväga genom att klicka här.

1 Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Back to top button
Close
Close