Växjö Borta

Nu på torsdag (18/10) är det dags för säsongens första smålandsderby.  Matchen börjar som vanligt 19:00 så avresa kommer ske från lokalen klockan 16:30. Finns inget att tveka på.

Förra säsongen var det små marginaler i Vida Arena när vi tyvärr åkte på förlust två gånger om, båda gångerna med 2-1. Detta ska naturligtvis inte ske återigen denna säsong men laget behöver vårt stöd. Tillsammans tar vi, som så många gånger förr, över Vida Arena och visar de få lakejer som finns att det är vi som bestämmer.

Kort info om resan:

Avresa: 16:30 
Matchstart: 19:00
Pris: 280 kr
(380 kr om ej medlem)

Om du inte är medlem kan du enkelt bli detta i lokalen innan avresa. Då får du såklart medlemspriset på resan. Kan vara väl värt om du vill åka på en till resa under säsongen. Plus att du är med och stöttar föreningen. 

Erbjudande Växjö + Frölunda

Om du åker på både Växjöresan på torsdagen och Frölundaresan två dagar senare (lördagen) behöver du endast betala 250 kr per resa. Alltså ett totalpris på 500kr. Detta erbjudande gäller såklart bara medlemmar men som sagt, självklart kan du enkelt bli medlem i lokalen innan avresa till Växjömatchen. Läs mer om Frölundaresan genom att klicka här.

Anmälan sker till reseledare Linus Josefsson på 0761-65 46 76. Anmäl dig redan idag för en garanterad plats i bussen. 

Vid frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss via sociala medier eller på info@northbanks.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button
Close