PREMIÄRLÖRDAG

Nu på lördag är det äntligen dags för hemmapremiär i säsongens upplaga av SHL. Tillsammans ska vi skapa en fantastisk stämning både innan, under och efter match för att tillsammans ta tre poäng. Pizza, marsch, stort tifo och seger gäller. Därefter, efterfest. 

Inför match – lokalen

Klockan 11:00 öppnar vi lokalen på lördag. Alla är välkomna. Ca 12:00 bjuder vi på pizza från till våra medlemmar. Vi käkar, snackar och laddar upp tillsammans. Klockan 14:00 marscherar vi i gemensam trupp mot arenan. Alla är naturligtvis välkomna. Är du inte medlem i North Bank Supporters men vill bli detta så går det jättebra att fixa på plats i lokalen. Kontant eller swish gäller. För er som kanske funderar på att gå dit för första gången: Lokalen ligger på andra sidan motorvägen sett från Kinnarps Arena. Adress: Österängsvägen 4. Välkomna!

Uthämtning av säsongskort

Har du köpt säsongskort men ännu inte hämtat ut det? Alla säsongskort är klara och finns att hämta ut i lokalen från 11:00. Glöm inte att ta med er referenslapp om ni har en sådan.

NBS TIFO

Väl i arenan har NBS TIFO förberett ett tifo. Vi ber därför alla att vara på plats i god tid på sin plats. Oavsett om du har sittplats eller ståplats. Tifogruppen kommer även köra en stor insamling under hela lördagen för att kunna leverera fler tifon under säsongen. Har du kontanter hemma som bara ligger och skräpar? Ta gärna med dessa. Självklart tar dem även swish. Tifot på lördag har kostat ca 20 000 kr – varje bidrag är viktigt!  

Efter match – lokalen

Efter matchens slut drar vi återigen tillbaka till lokalen för efterfest. Lokalen håller öppet hela kvällen och alla är välkomna! 

Hålltider:
11:00 lokalen öppnar
12:00 bjuder på pizza
14:00 marsch mot arenan
15:10 tifo (ca) 
15:15 matchstart

KÖP BILJETT!
Har du ännu inte köpt biljett till lördagen så rekommenderar vi dig att göra detta nu direkt. Detta görs på hv71.ebiljett.nu. Detta är en match du inte vill missa. Ses på lördag! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Back to top button
Close
Close