Två bussar till Karlstad.

Nu på lördag är det äntligen dags för SHL-premiär då laget åker till Karlstad för match mot Färjestad. 

I North Banks regi kommer två fyllda bussar att skickas. Det betyder att det finns ca 5o biljetter kvar på bortastå till er som vill åka privat upp till Värmland. En biljett kostar 100kr och bokas via HV71:s säkerhetsansvarig, Pontus Seveli. Maila han namn och antal biljetter på pontus.seveli@hv71.se.

Säsongens första matchvärmning

Redan 10:00 planerar vi att dra ihop så många som möjligt och ta oss till Kinnarps Arena. Laget kör nämligen säsongens första riktiga matchvärmning då innan dem beger sig mot Värmland. Tanken är att vi ska vara där och visa våt stöd redan på förmiddagen. Matchvärmningen är ca 10:00 men vi återkommer med mer info och exakt tid. 

Grillning innan avresa

Från 11:00 är lokalen öppen och grillen tänd. Vi bjuder då på hamburgare till samtliga resenärer och tillsammans laddar vi upp inför avresan till Karlstad som äger rum 13:30.

Ses på lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to top button
Close