Info morgondagens resa

Imorgon åker vi till Linköping för att stötta laget till seger. Vid förlust imorgon är säsongen över, det är inget alternativ. Tillsammans ska vi kriga fram en tredje och avgörande match i Kinnarps Arena på fredag. 

Avresa sker från lokalen 16:30 och lokalen öppnar redan 15:00. Betalning sker i lokalen innan avresa med swish eller kontant. Vi rekommenderar alla att komma i tid, speciellt ni som ska bli medlemmar innan avresa.

Vi kommer skicka två bussar till Linköping. Det vill säga nästan 100 personer. Övriga ca 50 biljetter går till allmänheten som själva kan ta sig till Saab Arena. Biljetter till bortastå beställs då via pontus.seveli@hv71.se

Vid frågor eller funderingar, tveka inte på att ta kontakt med oss. 

Ses imorgon!

 

 

1 Kommentar

  1. ja vill med
    men åker från vimmerby med tåg/buss
    kan man betala på plats?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Close