STORRESA TILL GÖTEBORG

Många av er har efterfrågat en större resa i form av Invasion. Vi kan nu erbjuda en större resa till Göteborg. Det är ingen Invasion, men förhoppningen är att skicka 10 bussar till Götet lördagen den 3 mars. Kalla det vad ni vill, men det är i alla fall ingen ”vanlig” resa. 

ALLMÄN INFO

Vi har av Frölunda fått tillgång till 500 biljetter, det vill säga att vi kan skicka 10 bussar till Götet. Alla platser i Scandinavium är naturligtvis jämte varandra. Vi kommer åka redan 10:30 från Elmia, väl i Göteborg kommer vi ladda upp på Beat Food and Drinks innan vi tar oss till arenan för matchen mellan Frölunda och HV71. I Scandinavium är målet förutom tre poäng även att ta över hela arenan. 

Priset för denna resa ligger på 250kr. Då ingår bussresa tur och retur samt matchbiljett. Medlem eller ej i Northbanks spelar ingen roll, 250kr gäller för samtliga. 

DIREKTBUSS

Vi kommer dessutom att skicka en direktbuss, som då kommer gå 12:45 istället. Denna buss har ca 50 platser och är för er som inte kan åka tidigare, bussen kommer åka direkt till matchstart i Scandinavium. Om ni vill med denna buss skall detta meddelas vid anmälan.

LÖSBILJETTER

Lösbiljetter (alltså endast matchbiljetter) kommer att släppas vid senare tillfälle om inte bussarna fylls. Till en början säljer vi bara ”hela resan”. 

ANMÄLAN

  • Vårt bås i Kinnarps Arena
  • Lokalen under öppettider
  • Via telefon

Anmälan sker först och främst i vårt bås i Kinnarps Arena under matchdagar samt i Lokalen under öppettider. Man betalar direkt vid anmälan och får precis som vid invasioner en biljett som man visar upp vid avresa. Betalning sker via swish eller kontant.

Vi fyller en buss i taget vilket betyder att om du vill åka tillsammans med familj eller vänner rekommenderar vi att ni anmäler alla samtidigt. Självklart kan du ensam även anmäla dina vänner, allt du behöver är deras namn och telefonnummer. 

Förra året hade vi invasionsresa till Göteborg och samtliga 17 bussar fylldes ett bra tag innan avresa. Denna gång har vi 10 bussar och FÖRST TILL KVARN GÄLLER! Anmäl er så snabbt som möjligt för garanterad plats på resan.

TELEFON: Om du inte går på matcherna eller kan ta dig till lokalen kan du anmäla dig via telefon, anmälan sker då till Linus på 0761-65 46 76. Om du anmäler dig via telefon måste betalning ske via swish, direkt efter samtalet. Biljett får du antingen via post eller undanlagd i Kinnarps om du ska gå på framtida matcher innan avresa. Linus kommer inte alltid att vara tillgänglig pga jobb och dylikt men om han inte svarar är det bara att skicka iväg ett sms eller ringa upp igen senare. 

OBS: Anmälan är bindande och inga pengar betalas tillbaka om man ej kan hänga med.

FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR

Hur funkar det med minderåriga på restaurangen i Göteborg? Alla kommer komma in, oavsett ålder. Minderåriga kommer dock naturligtvis inte kunna köpa någon form av alkohol. 

Lugn buss/Partybuss/direktbuss? Ingen fara, uppge dina önskemål vid anmälan så löser vi det.

Vid övriga frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss!

Anmälan är nu öppen. Under kvällens hemmamatch mot Frölunda finns vi tillgängliga i vårt bås vid huvudentrén för försäljning av biljetter. Om du inte ska på matchen kan du ringa Linus på 0761-65 46 76.

Glöm inte att först till kvarn gäller, tillsammans fyller vi bussarna och tar över Göteborg!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Close