Hockeykväll på Harrys

Lördagen den 25:e november anordnar vi tillsammans med Harrys en hockeykväll på Red (Harrys) med god mat, härlig gemenskap och hockey (Skellefteå-HV71). 

Vi anordnar tyvärr ingen resa till Skellefteå denna gången, däremot bjuder vi tillsammans med Harrys in till en fantastik hockeykväll där vi kommer ha Red för oss själva från 14:00. Väl där snackar vi lite skit, äter god mat och njuter av att se HV71 ta tre poäng mot Skellefteå.

Alla är välkomna, oavsett om du är 16, 35 eller 92. Det enda kravet är att du är medlem i NBS, och är du inte medlem kan vi självklart lösa det i samband med eventet. 

Hockeybuffé endast 149kr 

God mat, fantastisk gemenskap och HV71. Vad mer kan man begära? Allt detta får du för endast 149kr(!). Alltså, inga övriga kostnader för inträde eller dylikt.

Vinn gratis resa till Örebro

Samtliga som anmäler sig till kvällen på Harrys är även med i utlottningen av gratis resa till Örebro lördagen efter (2 december). Läs mer om den resan genom att klicka här. Vi lottar dessutominte bara ut en resa, utan två! Två personer kommer lämna Harrys med en gratis resa till Örebro i bakfickan.

Anmälan

Anmälan sker via mail till info@northbanks.se. Namnge mailet med ”Hockeykväll”. Namn och telefonnummer skall stå med i mailet. Notera att 40 personer måste vara anmälda för att kvällen skall bli av. 

Anmäl er redan idag, info@northbanks.se. Sista anmälningsdag onsdagen den 22:a. 

Anmälan är bindande.

God mat, härlig gemenskap och hockey! Finns absolut inget att tveka på. Anmäl dig redan idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Close