Pub-resa till Växjö!

Lördagen den 28/10 är det dags för smålandsderby i Vida Arena, Växjö. Det är en kvällsmatch som står på schemat och vi åker redan 13:30 för att innan matchen ladda upp i Växjö!

Svenska mästarna från Jönköping åker lördagen den 28 oktober till Växjö för säsongens första smålandsderby. Självklart förtjänar laget vårt stöd och tillsammans ska vi se till att tre poäng följer med hem till Jönköping.

Avresa sker 13:30 från lokalen. Väl i Växjö laddar vi upp på ”4 krogar”, en pub som ligger ett par kilometer från arenan. Efter lite mat, dryck och härligt sällskap tar vi oss till arenan för att sjunga fram HV till tre poäng. 

Pris? Endast 200kr. Resa tur- och retur samt matchbiljett ingår. För icke medlemmar kostar resan 250kr. Du kan dock enkelt bli medlem innan bussen går. Betalning sker i lokalen innan avresa. 

Erbjudande

På 4 krogar i Växjö kan man för 125kr få en hamburgertallrik. Detta skall meddelas vid anmälan om man vill ha eller ej, så att puben kan förbereda innan vi kommer. Betalning för maten sker på restaurangen. 

Anmälan

Anmälan sker till Linus på 076-1654676 och är bindande. Du kan även anmäla dig i lokalen innan hemmamatcherna eller i vårt bås i Kinnarps Arena i periodpauser. Desto tidigare du anmäler dig, desto bättre är det. 

Kort info

Växjö-HV71 lördagen 28/10
Avresa: 13:30
Uppladdning på ”4 krogar” i Växjö
Pris: 200kr för medlem, 250 för icke medlem
Anmälan sker till Linus på 076-1654676

Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss. 

Alla till Växjö! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Close