FÖRFEST INFÖR SEMIFINAL 1

På lördag är det dags för semifinal 1. Någonting vi inte spelat sedan 2010. Lördagens hemmamatch börjar redan 15:15. Det betyder att lokalen håller öppet från 12:00 för uppladdning. Vid ca 14:30 marscherar vi tillsammans från lokalen till Kinnarps Arena. Alla är välkomna!

Ståplats är redan slutsåld, men det finns lite biljetter kvar på sittplats. Köp idag och slut upp i arenan på lördag, tillsammans skapar vi en stämning som aldrig förr. NBS TIFO har självklart laddat upp med stort tifo och därför är det viktigt att alla kommer i tid. 

Under lördagen kan du självklart också anmäla dig till våra bortamatcher. På måndag rullar en buss från Jönköping, finns en del platser kvar i den. På fredag kommer det rulla flera bussar så se till att anmäla er även till den. Mer info finns i föregående inlägg.

Dessutom, till alla er på ståplats. Släpp spärren, sjung som aldrig förr. Vi är i semifinal och laget behöver vårt stöd. På lördag tar vi i som om det vore det sista vi gjorde och skapar feststämning i arenan.

Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Back to top button
Close
Close