Davidsson tackar för hyllningen

I lördags firades som bekant Johan Davidsson med pompa och ståt efter en enastående karriär. Huvudpersonen blev väldigt rörd av hyllningarna och över att så många valde att stanna kvar efter matchen och skandera hans namn. Johan har bett oss framföra ett stort tack till våra medlemmar. Även vi i styrelsen bugar och bockar för den tid och arbete som NBS Tifo lagt ner på tifot i samband med tröjhissningen och till alla er som deltog i hyllningarna till Johan efter matchen!

Nedan följer Johans egna ord; läs och ta till er:
Ibland är det svårt att få ord att räcka till. Den värme jag fick känna och uppleva i lördags är ett sådant tillfälle. Det kommer att ta tid för mig att smälta. Men jag känner ändå att jag vill tacka av hela mitt hjärta.
STORT TACK!
Johan Davidsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Du har väl inte missat?

Close
Close